CASØ Eva Stol Vitoljad Ek har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Casø

CASØ Eva Stol Vitoljad Ek


2 795 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 8-12 vardagar
Mer från: Casø Furniture Stolar

 


- Material: Vitoljad ek med en svart lädersits

Varumärke Casø
Storlek Bredd x Djup x Höjd / Sittdjup: 45 x 52 x 99 / 47 cm
Färg Svart
Material Ek / Läder"Eva är smal över axlarna, har fylliga höfter och representerar feminina linjer på ett värdigt sätt." Orden kommer från den danska designern Niels Koefoed och året är 1964. Stolen Eva kommer från Kofoeds Møbelfabrik och var del av möbelserien "De tre vackra damerna". Just Eva var den stol som sålde absolut mest och har sedan dess blivit en absolut klassiker. Original stolarna från 60-talet säljs regelbundet på auktioner till hejdlösa priser. 


För att kunna erbjuda alla som önskar en del av det goda så skapade den danska möbeltillverkaren CASØ en reproducerad version av Eva med hjälp av Niels Koefoed. Stolen har hög rygg och passar utmärkt med andra möbler från CASØ som är tillverkade i vitoljad ek. 


Observera att stolen säljs i en pack! 

Casø Furniture

Casø Furniture

Elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverksskicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.