• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

CASØ Eva Stol Vitoljad Ek

Leveranstid: 8-12 vardagar
2 490 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

"Eva är smal över axlarna, har fylliga höfter och representerar feminina linjer på ett värdigt sätt." Orden kommer från den danska designern Niels Koefoed och året är 1964. Stolen Eva kommer från Kofoeds Møbelfabrik och var del av möbelserien "De tre vackra damerna". Just Eva var den stol som sålde absolut mest och har sedan dess blivit en absolut klassiker. Original stolarna från 60-talet säljs regelbundet på auktioner till hejdlösa priser. 

För att kunna erbjuda alla som önskar en del av det goda så skapade den danska möbeltillverkaren CASØ en reproducerad version av Eva med hjälp av Niels Koefoed. Stolen har hög rygg och passar utmärkt med andra möbler från CASØ som är tillverkade i vitoljad ek. 

Material: Vitoljad ek med en svart lädersits

Observera att stolen sälj i en pack! 

Om CASØ
CASØ är ett danskt företag med många års erfarenhet av att producera designade kvalitetsmöbler. Hela sortimentet har en elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverks skicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Casø
Färg Ek, Svart
Material
Stoppning
Material Ek / Läder
Storlek Bredd x Djup x Höjd / Sittdjup: 45 x 52 x 99 / 47 cm

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating