icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

CASØ Comfort Stol Svart/Grå 4-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Casø

CASØ Comfort Stol Svart/Grå 4-pack


5 790 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar
Finns även som:

Comfort stol med tygsits är en otroligt bekväm stol från den danska möbeltillverkaren CASØ. Stolen har svarta stolsben och en sits med grått tyg och stoppning för ultimat komfort. Comfort stolen passar utmärkt både produkter i både vitoljad och valnöt. 


Observera att stolen säljs i 4-pack och priset som visas avser priset för fyra stolar. 


Varumärke Casø
Storlek BxDxH / Sitthöjd: 45 x 38 x 83 / 49 cm
Färg Grå

Casø Furniture

Elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverksskicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.