icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

CASØ 700 Soffbord Rektangulärt Vitoljad Ek har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu: 15% rabatt på allt från Casø Furniture.

Gäller t.o.m 26:e februari

Casø

CASØ 700 Soffbord Rektangulärt Vitoljad Ek


3 647 kr

Rek pris: 4 290 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar

Snygg och stilrent soffbord från danska möbeltillverkaren CASØ. 700-serien erbjuder en ljus och elegant design där möbler i helt vitoljad ek kombineras med skivor i Nano grå laminat. Denna kombination ger möbler ur 700-kollektionen en inbjudande känsla som du aldrig kommer tröttna på.  


Soffbordet har en rektangulär form med en simpel och elegant design. Bordets generösa mått gör att det passar utmärkt till en lite större soffa och ett rymligt vardagsrum. Bordet finns också i en mindre kvadratisk variant. Varumärke Casø
Storlek LxBxH: 120 x 60 x 50 cm
Färg Ljus
Material Ek

Casø Furniture

Elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverksskicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.