icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

CASØ 700 Glasvitrin Vitoljad Ek har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu: 15% rabatt på allt från Casø Furniture.

Gäller t.o.m 26:e februari

Casø

CASØ 700 Glasvitrin Vitoljad Ek


10 583 kr

Rek pris: 12 450 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar
Finns även som:

Snygg och praktisk glasvitrin från danska möbeltillverkaren CASØ. 700-serien erbjuder en ljus och elegant design med möbler i helt vitoljad ek. Belysning i skåpet i form av 6st lampor (inkl transformator) medföljer.


Denna glasvitrin erbjuder dig en rymlig design med gott om plats för förvaring. Vitrinskåpet har två lådor bakom glaset samt 5 olika plan där du kan ställa allt ifrån porslin och glas till snygga förvaringsboxar småsaker i. Skåpet går utmärkt att kombinera med andra möbler ur 700 kollektionen för att skapa en komplett känsla i hemmet. 

Skåpet kommer färdigmonterat.

Varumärke Casø
Storlek BxDxH: 123 x 40 x 193 cm
Färg Ljus
Material Ek

Casø Furniture

Elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverksskicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.