icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

CASØ 500 Vägghängd Tv-möbel Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Casø

CASØ 500 Vägghängd Tv-möbel Vit


5 495 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar
Finns även som:

- Fäste för väggmontering medföljer


- Vitoljad Ek, Vita dörrar


- Förborrat hål för alla kablar

Varumärke Casø
Storlek BxDxH: 140 x 40 x 40 cm
Färg Vit
Material EkTv-möbel från danska CASØ i deras 500-serie med härlig retrodesign. 500 serien kännetecknas av en stilren och elegant design som för tankarna tillbaka till 1950-talets retrostil. Serien är tillverkad i massiv ek och möblerna har behandlats med vit olja för att ge möblerna en härlig ljus glans och en inbjudande design. 


Denna tv-bänk är både praktisk och snygg. Skänken har två stycken skjutdörrar med en justerbar hylla bakom varje dörr. Föredrar du att ha en tv-möbel som står på golvet så kan du även välja denna bänk med 18 cm höga med i ek. 


Tv-bänken finns även med skjutdörrar i ek. 
Casø Furniture

Casø Furniture

Elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverksskicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.