icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

CASØ 500 Soffbord Ø60 Vitoljad Ek har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Casø

CASØ 500 Soffbord Ø60 Vitoljad Ek


1 890 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: Leverans under v.17
Finns även som:

CASØ 500 soffbord i vitoljad ek har en stilren och snygg design. Ett runt bord som kan stylas både ensamt eller tillsammans med CASØs 500 större soffbord.

Varumärke Casø
Storlek ØxH : 60 x 42,5 cm
Färg Ljus
Material Ek

Casø Furniture

Elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverksskicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Leveranstid Leverans under v.17
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.