CASØ 500 Hylla Valnöt har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Casø

CASØ 500 Hylla Valnöt


7 895 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 8-12 vardagar
Finns även som:
Mer från: Hyllor Casø Furniture

Nu har den danska möbeltillverkaren CASØ uppdaterat sin populära 500 serie med möbler i oljad valnöt. Designen är fortfarande retro och inspirerad av 1950-talets stilrena och elegant möbler. Uppdateringen av 500 serien är tillverkad i valnöt plus fanér och har behandlats med olja för att ge ett glansigt och inbjudande utseende.


Snygg och stilren hylla från CASØ som tack vare sina tre rymliga hyllplan kan användas till allt möjligt. Ställ dina böcker där eller förvara saker som du vill ha nära till hands. Hyllan vilar på tre lätt utställda ben som ger hyllan ett luftigt uttryck.


I det mittersta hyllplanet finns möjlighet att montera på dörrar. 

Varumärke Casø
Storlek BxDxH: 100 x 40 x 138 cm
Färg Mörk
Material Valnöt
Casø Furniture

Casø Furniture

Elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverksskicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.