icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

CASØ 120 Väggskåp Vitoljad Ek har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Casø

CASØ 120 Väggskåp Vitoljad Ek


5 490 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar

CASØ 120 väggskåp i vitoljad ek kommer från danska CASØ och är en del i deras 120-serie som för tankarna till 50-talet. Serien är tillerkad i ek, och behandlad med vit olja som gör serien ljus och inbjudande att titta på.

Väggskåpet har två skjutdörrar i glas med ett justerbart hyllplan i glas. Dessutom har skåpet en öppen yta med ytterligare ett justerbart hyllplan i vitoljad ek. Dessa alternativ gör att skåpet erbjuder gott om plats för att du ska kunna förvara allt du behöver.

 

Varumärke Casø
Storlek BxDxH: 180 x 35 x 50 cm
Färg Ek
Material Ek
Material Vitoljad ek

Casø Furniture

Elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverksskicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.