• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

CASØ 120 Väggskåp Vitoljad Ek

Leveranstid: 8-12 vardagar
5 495 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

CASØ 120 väggskåp i vitoljad ek kommer från danska CASØ och är en del i deras 120-serie som för tankarna till 50-talet. Med CASØ 120 Väggskåp får du en modern version av 1950-talets snygga kvalitetsmöbler med modern design. Serien är tillerkad i massiv ek, och behandlad med vit olja som gör serien ljus och inbjudande att titta på.

Väggskåpet har två skjutdörrar i glas med ett justerbart hyllplan i glas. Dessutom har skåpet en öppen yta med ytterligare ett justerbart hyllplan i vitoljad ek. Dessa alternativ gör att skåpet erbjuder gott om plats för att du ska kunna förvara allt du behöver.

Specifikationer

Mått (BxDxH): 180 x 35 x 50 cm 

Material: Vitoljad Ek, Glas
 

Om CASØ
CASØ är ett danskt företag med många års erfarenhet av att producera designade kvalitetsmöbler. Hela sortimentet har en elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverks skicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Casø
Färg Ek
Material
Stoppning
Material Ek
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 180 x 35 x 50 cm

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating