icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

CASØ 120 Soffbord Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Casø

CASØ 120 Soffbord Vit


3 357 kr

Rek pris: 4 795 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar
Finns även som:
Mer från: Rea Bord Soffbord

Soffbord från danska CASØ i deras 120-serie som för tankarna till 50-talet. Här får du en modern version av 1950-talets snygga kvalitetsmöbler med modern design. Serien är tillerkad i ek, och behandlad med vit olja som gör serien ljus och inbjudande att titta på.


Detta soffbord har en elegant och väldigt stilren design. Den vitoljade eken tillsammans med bordsskivan i vit högtryckslaminat inger en mysig och hemtrevlig känsla och gör att bordet passar som soffbord lika bra som sidobord. 


Bordet finns också helt i ek.

Varumärke Casø
Storlek LxBxH: 140 x 80 x 52 cm
Färg Vit
Material Ek
Material Ek & Högtryckslaminat
Casø Furniture

Casø Furniture

Elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverksskicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.