icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

CASØ 120 Skänk Oljad Ek har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Casø

CASØ 120 Skänk Oljad Ek


10 190 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 6-8 veckor

Caso 120 -serien är utformad som härrör från modern retrostil av 50-talet. Den runda - svagt sluttande ben , skjutdörrar och omsorgsfullt rundade hörn bidrar till att stödja den enkla utseende. Således återskapat en modern version av 1950-talet snygga kvalitetsmöbler med modern design, lämplig för alla moderna hem. 

Specifikationer

- Storlek (BxHxD): 180 x 80 x 48 cm 

- Oljad Ek 

- 4st lådor med mjukstängning 

- 2 x skjutdörrar med justerbar hylla bakom   

 

Casö har en elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverks skicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Varumärke Casø
Färg Ek

Casø Furniture

Elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverksskicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Leveranstid 6-8 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.