icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Cambridge Öppen Spis Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Cambridge Öppen Spis Vit


4 995 kr

Rek pris: 5 895 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Mer från: Dekoration RGE Spisar

En fantastiskt härlig glasspis som låter dig njuta av levande flammor utan skorsten och näst intill ingen lukt eller besvärande rök. Det är lätt att fylla på med spisbränsle och Light House kommer att ge ditt hem en underbart härlig stämning.

 

Elda lätt och bekvämt i etanolspis. Tre vedpinnar i keramik ingår.

 

Färg: Vit

Mått (HxBxD): 100 x 35 x 110 cm

 
Varumärke RGE

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.