icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Café L-Soffa Vänster Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Café

Café L-Soffa Vänster Grå


9 995 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar

Café är en elegant L-soffa med öppet avslut åt vänster när du står framför soffan. Armstöden är smala och benen är tillverkade i metall, allt för att bidra till det eleganta utseendet. Café har en medelmjuk komfort för att alla ska sitta bekvämt. 


Café L-soffa levereras färdigmonterad!  

Varumärke Café
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 242 x 225/99 x 88 cm
Sittbredd 214 cm
Sitthöjd 46 cm
Sittdjup 65 cm
Divandjup 225 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 35 kg/m³
Stomme Björkplywood och furu
Färg Grå
Ben Metallben

En L-soffa är en större variant av den så välkända divansoffan. L-soffan har ett öppet avslut som gör att du kan sprida ut dig ordentligt vid önskemål. Det öppna avslutet gör att soffan passar lika bra i ett hörn som centralt i vardagsrummet och kan enkelt kompletteras med en fåtölj för att skapa en snygg soffgrupp.

 

Café L-soffa är klädd med Inari tyg. Inari är tillverkat i 100% polypropen. Detta skapar ett tyg i konstfibrer med väldigt låg vikt men extrem slitstyrka och lång livslängd. Inari är ett följsamt tyg som erbjuder en härlig sitt- och liggkomfort. Tyget är dessutom lätt att underhålla och tål handtvätt samt kemtvätt. Inari tyget har en slitstyrka på 49 000 Martindale och en Pilling kapacitet mot noppor på 4 av 5. 

 

Denna soffa har ett öppet avslut till vänster. Samma Café soffa finns med öppet avslut på höger sida här.


Övrig information

Avslut, Bredd: 72 cm

Armstöd, Bredd: 14 cm

Höjd Ben: 13 cm

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.