By Rydens Lumiere Taklampa Mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
By Rydéns

By Rydens Lumiere Taklampa Mässing


4 995 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Lumiere är en imponerande taklampa med en borstad mässingsfinish.


Lampan består av ett kluster av 18 runda, opalvita glaskupor som är 10cm i diameter och fastskruvade på en lampkropp med en mattborstad mässingsyta. Taklampan är elegant och hänger snyggt avsett rum.


Dimbara ljuskällor medföljer, värde 1 500kr. Dessa, samt en del av glaskuporna, kommer omonterade. Det är enkelt att klicka i ljuskällorna samt skruva dit opalglaset. Lampan har stickkontakt och monteras enkelt i taket med anpassning för hängkrok. Lumiere hänger med hjälp av en 120 cm lång, svart vajer. Transparent sladd, 140cm.

Varumärke By Rydéns
Färg Mässing
Material Glas
Storlek (ØxH): 55 x 52 cm. Glaskupa (Ø): 10 cm.
Ljuskälla 18 x G9 Max 40W - Dimbar

Lumiere är resultatet av ett samarbete med influencern Lovisa Alcén och Sleepo. Finns endast i en begränsad upplaga. 

By Rydéns - Belysning

By Rydéns

Bakom varumärket By Rydéns ligger ett familjeföretag som grundades 1958 och har mångårig erfarenhet av lampor och belysning. Huvudkontoret ligger fortfarande i Gnosjö på samma plats där det en gång grundades. Lampor från By Rydens säljs idag till hem och offentliga miljöer på många olika marknader över hela världen.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.