By On Rika Vas Svart 27cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

By On

By On Rika Vas Svart 27cm


599 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Rika från By On är en maffig vas som är säker att stå ut ur mängden. Med en lyxig yta i svartfärgat spegelglas, glänser Rika mystiskt. Placera gärna underbart färgranna blommor i Rika för att skapa en kontrast som blir superfin. 


Ställ Rika i vardagrummet där vasen kan ta plats och visa upp sin snygga, rundade form och iögonfallande yta. Dock blir Rika lika fin i köket, matsalen eller varför inte i sovrummet?


Mått: 26 x 27 cm.

Varumärke By On
Färg Svart
Material Glas
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.