By On Mussle Vas Blå 28cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-22%
By On

By On Mussle Vas Blå 28cm


1 239 kr

Rek pris: 1 590 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Mussle är en oerhört vacker vas från By On. Vasens design är inspirerad av havet och musslorna som befinner sig under ytan. Mussle är täckt i massvis av dekorativa musslor i djupblåa toner som skiftar härligt. Vasen har en härlig storlek som gör att den, tillsammans med sin snygga design, står ut ur mängden. Då vasen är vackert detaljerad och dekorativ står den fint bar men fungerar även lika bra med blommor i. Vasen är handgjord vilket gör att storlek och färg kan variera något från vas till vas.

 

Mussle finns även i en större storlek i en korall färg.

 

Mått (BxH): 19 x 28 cm


Vasen bör endast handdiskas.

Varumärke By On
Färg Blå
Material Stengods
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.