By On Mushroom Bordslampa 31cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

By On

By On Mushroom Bordslampa 31cm


1 099 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Mushroom är en söt bordslampa från By On. Lampan är gjord i vit sandsten och har en fint detaljerad yta. Mushroom har ett lekfullt uttryck men passar ändå väldigt bra i både barnrum och det resterande hemmet. Lampan är både praktisk och dekorativ med sitt vackra sken och stilfulla utseende. 


Lampan har en 180 cm lång sladd i svart. Mushroom har även en sockel som är anpassad för E14 och klarar max 25W. Du byter ljuskälla genom att vända upp och ner på lampan.


Var god notera att ljuskälla medföljer ej. 

Varumärke By On
Färg Vit
Storlek 27 x 31 cm
Ljuskälla E14 Max 25W
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.