By On Madonna Vas 30cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

By On

By On Madonna Vas 30cm


799 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Hidden Capsules AW19 från By On är här och gör entré på ett färgsprakande sätt! Kollektionen, ByON x Astrid Wilson, består av produkter med stark personlighet som tagits fram i samarbete med illustratören och konstnären Astrid Wilson. 90-talets grafiska mönster, tydliga kontraster och färgstarka kulörer är i fokus och bjuder på inredningsobjekt som tar sin omgivning till nya höjder.


Vas med ombre-skiftande färger i starka rosa och gula toner. Rundad form med avsmalnad hals. Tillverkad i glas med matt/frostig yta. Kombineras gärna med en bukett men står även vackert själv. Levereras i dekorativ box. Endast handdisk.

 

(LxBxH): 25.5 x 25.5 x 30 cm

Varumärke By On
Färg Gul, Rosa
Material Glas
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.