icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

By On Jackfruit Ask 20cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
By On

By On Jackfruit Ask 20cm


229 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Denna fräcka ask från By On är en riktigt chic inredningsdetalj som verkligen har wow-faktorn. Med formen av en jackfrukt och en iögonfallande svart, taggig yta är asken super läcker.


Asken öppnas lätt genom att du lyfter toppen av jackfrukten vilket gör den både snygg och funktionell. Förvara några smycken i den, göm några goda karameller i den eller lägg i lite annat smått och gott - vad du än bestämmer dig för så blir asken en häftig del av din inredningsstil.

 

Mått: 12 x 20 cm.

Varumärke By On
Färg Svart
Material Glas
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.