By On Crocodile Ljusstake 10cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-34%
By On

By On Crocodile Ljusstake 10cm


229 kr

Rek pris: 349 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Crocodile är en annorlunda ljusstake från By On. Ljusstaken har formen av en krokodil som bär kronljuset i sitt öppna gap. Den är fint detaljerad och skapar en subtil men ändå lekfull känsla. Crocodile är gjord i återvunnen aluminium och har en blänkande, silvrig yta. Ljusstaken blir häftig att använda till dukningen men passar även bra på byrån samt många andra platser i hemmet. Kombinera med ett kronljus och låt ljusstaken skina härligt. 

 

(LxBxH): 19 x 10 x 10 cm


Var god notera att ljus ingår ej.

Varumärke By On
Färg Aluminium
Material Aluminium
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.