By On Aslan Bordslampa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

By On

By On Aslan Bordslampa


699 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: Leverans under v.17

Ståtliga Aslan är en bordslampa från By On. Lampan har formen av ett lejonhuvud och är inspirerad av lejonet i filmen "Berättelsen om Narnia". Lampan blir med säkerhet en stor favorit hos barnen och blir även en perfekt nattlampa. Aslan har en 180 cm lång sladd i svart och en E14 sockel som max klarar av 25W. 


Lampan är gjord i porslin som uppvisar många fina detaljer. Hela bordslampan har en svart finish samt ett flertal hål i lampans nedre del där ljuset hittar sin väg ut. 


Var god notera att ljuskälla medföljer ej. 

Varumärke By On
Färg Svart
Material Porslin
Storlek 20 x 25 cm
Ljuskälla E14 Max 25W
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid Leverans under v.17
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.