Broste Copenhagen Wind Sittpuff Sammet Pastel Blue har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Wind Sittpuff Sammet Pastel Blue


4 319 kr

Rek pris: 5 399 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

  • Sittpuff med robust form
 
  • Klädd i sammet
 
  • Vacker ljusblå kulör

Sittpuffen Wind från Broste Copenhagen är en stilig möbel med ett lyxigt utseende. Wind uppvisar en enkel och stilren form med runda linjer och har även en generös storlek som gör puffen till den perfekta extra-sittplatsen. 
Varumärke Broste Copenhagen
Storlek Diameter x Höjd: 82 x 30 cm
Färg Blå
Material Polyester

Wind är gjord i 100% polyester och har ett underbart sammets textur och utseende. Den vackra ljusblåa färgen gör sittpuffen till en subtil färgklick och kombineras gärna med detaljer så som plädar. 


Wind är verkligen en snygg kombination av nu och då med ett utseende som passar perfekt i dagens moderna hem men avger ändå en eftertraktad retro-känsla. 


Para gärna ihop sittpuffen med Brostes dagbädd, fotpall, soffa och fåtölj i samma färg och serie. 

 

Tygets slitstyrka: 45000 Martindale

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.