icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Broste Copenhagen Wind 3-sits Soffa Sammet Magnet har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Wind 3-sits Soffa Sammet Magnet


19 995 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

  • Soffa i sammets kvalitet

  • Robust form i plywood & furu

  • Öko-Tex certifierad klädsel
Varumärke Broste Copenhagen
Storlek (BxDxH): 200 x 88 x 74 cm
Sitthöjd 44 cm
Sittdjup 62 cm
Stomme Furu & Plywood
Färg Mörkgrå
Material Polyester, Sammet


3-sits soffan Wind från Broste Copenhagen är en stilig möbel med ett trendigt utseende. Wind uppvisar en enkel form med raka linjer och två runda kuddar som ger extra stöd för arm eller rygg.

 

Winds klädsel, i en mörkgrå ton, är gjord i 100% polyester som har en härlig sammets textur. Klädseln är Öko-Tex certifierad samt mycket slitstark och tålig. Den gråa färgen har kombinerats snyggt med mörklaserade träben. Wind har en medelfast komfort och är stoppad med CME-skum för en bekväm känsla. Soffan är även uppbyggd med en robust stomme i plywood och furu.

 

Tips: Para gärna ihop soffan med andra möbler i Wind-serien så som Brostes stiliga sittpuff, fåtölj, bänk och dagbädd som finns i samma färg och stil för en snygg helhet. 

 

Tygets slitstyrka: 45000 Martindale

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.