icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Broste Copenhagen Vas Curly 25 cm, Glas / Fungi har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Vas Curly 25 cm, Glas / Fungi


240 kr

Rek pris: 399 kr

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Curly är en snygg och stilren glasvas från Broste Copenhagen. Vasen har ett färgat botten och är transparent upptill, en kombination som skapar kontrast jämfört med glasvaser som är transparenta hela vägen.

Curly finns i flera storlekar. 

Specifikationer

- Material: Glas

- Färg: Transparent / Brun

- Mått (ØxH): 17 x 25 cm 

Varumärke Broste Copenhagen
Färg Brun, Transparent

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.