Broste Copenhagen Tone Sidobord Drizzle har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Tone Sidobord Drizzle


2 999 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Tone är ett nätt, smart och stiligt sidobord från Broste Copenhagen. Bordet är gjort helt i järn med en ljusgrå finish. Med en smidig och praktisk design blir Tone det perfekta sidobordet för den som vill ha en avlastningsyta som inte tar upp allt för mycket med plats. Bordet består av två runda skivor som agerar både topp och fot. Dessa sitter ihop med sju stycken runda järnstavar, vilket ger bordet ett svävande uttryck. Bordet passar bra bredvid både soffan, fåtöljen och sittpuffen.

Varumärke Broste Copenhagen
Storlek (ØxH): 40 x 36 cm
Färg Ljusgrå
Material Stål
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.