Broste Copenhagen Sandy Vas Smoked Pearl har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Kampanj:

20-60% på allt!*

Gäller endast t.o.m 27 jan, kl 23:59.

*Gäller ej Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Fatboy, Rowico, Mille Notti, Lexington, Design Of, Casö, Innovation, Kinnabädden, Stackelbergs, Tempur, Woud.

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Sandy Vas Smoked Pearl


295 kr

Rek pris: 369 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Vacker keramikvas, från Broste Copenhagen, med detaljrikt mönster och minimalistisk form. Vasen Sandy i färgen Smoked Pearl har en dreamy textur som ger vasen stor personlighet och gör den till en inredningsdetalj att räkna med. Sandys gråa kulör gör den till en perfekt match till vackra, gröna växter då färgerna lever i en undebart naturlig harmoni. Mixa och matcha Sandy med andra vaser och krukor för att skapa en blandning av fräscha toner. 


Mått (ØxH) -   S: 20.5 x 21 cm

                       M: 30 x 31 cm

                       L: 40 x 42.5 cm

Varumärke Broste Copenhagen
Färg Grå
Material Keramik
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.