Broste Copenhagen Parko Spegel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Parko Spegel


1 599 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Spegeln Parko från Broste Copenhagen är definitivt en iögonfallande inredningsdetalj. Spegeln består av fem stycken speglar, i både ovala och runda former, som sitter ihop. Varje spegel ramas in med en järnkant i svart. Spegeln står enkelt ut ur mängden och har både ett lekfullt samt stilrent utseende. Parko blir väldigt fin i hallen, där du kan kasta en sista blick på dig själv innan du lämnar hemmet. Spegeln passar även bra i många andra rum så som både vardagsrum och sovrum.


(BxDxH): 61.5 x 2 x 65.4 cm

Varumärke Broste Copenhagen
Färg Svart
Material Glas, Järn
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.