Broste Copenhagen Ocean Fåtölj Magnet har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Kampanj:

20-60% på allt!*

Gäller endast t.o.m 27 jan, kl 23:59.

*Gäller ej Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Fatboy, Rowico, Mille Notti, Lexington, Design Of, Casö, Innovation, Kinnabädden, Stackelbergs, Tempur, Woud.

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Ocean Fåtölj Magnet


11 199 kr

Rek pris: 13 999 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Fåtöljen Ocean från Broste Copenhagen är en stilig möbel med ett minimalistiskt utseende. Ocean uppvisar en enkel och stilren form med raka linjer och lättkombinerat uttryck.

 

Ocean är gjord i 100% polyester men i två olika texturer. Sitsen och ryggplymån är gjord i en strävare textil medan fåtöljens yttre är klädd i ett vackert sammetstyg. De olika textilierna kompleterar varandra på ett lättsamt sätt och tillsammans med en fot i svart metall är stolen ytterst stilren. En praktisk funktion som Ocean har är att foten har svivel funktion så du kan röra dig från sida till sida utan ansträngning.

  

Tygets slitstyrka: 100 000 Martindale


Varumärke Broste Copenhagen
Storlek (BxLxH): 88 x 84 x 74 cm
Sitthöjd 44 cm
Sittdjup 58 cm
Slitstyrka tyg 100 000 Martindale
Färg Grå
Material Polyester
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.