Broste Copenhagen Lisa Piedestal Kruka 2-pack Simply Black har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Lisa Piedestal Kruka 2-pack Simply Black


1 439 kr

Rek pris: 1 799 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Lisa är en stilfull 2-pack krukor på pidestal från Broste Copenhagen. Krukorna är gjorda järn med en svart finish, pidestalerna är tillverkade i samma material och färg. Pidestalernas ben har en snygg design som blir en härlig detalj i ditt hem. Lisa kommer i set om 2 och i olika storlekar.


(ØxH): 24.5 x 80 cm

Varumärke Broste Copenhagen
Färg Svart
Material Järn
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.