icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Broste Copenhagen Lilly Soffbord Drizzle har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Lilly Soffbord Drizzle


3 229 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:
Mer från: Nyheter Bord Matbord

Lilly är ett stilfullt soffbord från Broste Copenhagen. Bordet har ett industriellt utseende med ben och bordsskiva i stål med en ljusgrå finish. Bordet passar såklart perfekt framför soffan och blir ett bra avlastningsbord. Lilly kombineras lätt med annan inredning då bordets stil är både enkel och snygg. 


Bordet kommer i två storlekar - 100cm & 110cm - och du väljer själv vilken storlek som passar dig och ditt hem bäst!

Varumärke Broste Copenhagen
Storlek (BxLxH): 40 x 110 x 35 cm
Färg Ljusgrå
Material Stål
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.