Broste Copenhagen Harlekin Spegel Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Harlekin Spegel Svart


1 439 kr

Rek pris: 1 799 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

  • Annorlunda spegel i snygg Harlekin form

  • Enkelt utförande med raka & stiliga linjer

  • Läcker trä kant med en svart yta
Varumärke Broste Copenhagen
Färg Svart
Material Glas, Trä


Spegeln Harlekin från Broste Copenhagen är definitivt en iögonfallande inredningsdetalj. Med en spännande harlekin form, står spegeln ut ur mängden och har både ett lekfullt samt stilrent utseende. 


Harlekin har en svart kant gjord i trä och blir väldigt fin i hallen, där du kan kasta en sista blick på dig själv innan du lämnar hemmet. Spegeln passar även bra i många andra rum så som både vardagsrum och sovrum. Spegla din skönhet i denna skönhet!


Mått (BxLxD): 48 x 102.87 x 3.5 cm.

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.