Broste Copenhagen Gorm Bänk Magnet 86cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Gorm Bänk Magnet 86cm


7 199 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Bänken Gorm från Broste Copenhagen är en stilig möbel som både är praktisk och snygg. Gorm uppvisar en enkel och stilren form med raka linjer och en stoppad dyna för en bekväm komfort. Dynan är gjord i mörkgrå polyester medan benen samt hyllan under sitsen, är gjord i metall och har en svartlackerad yta. Hyllan passar perfekt för lite extra förvaring av till exempel skor och mycket annat.

 

Tygets slitstyrka: 45.000 Martindale

Varumärke Broste Copenhagen
Färg Grå
Tillgängliga storlekar (BxLxH): 40 x 86 x 46 cm
Material Polyester
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.