Broste Copenhagen Geog Ljusstake Nickel 46cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-30%
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Geog Ljusstake Nickel 46cm


909 kr

Rek pris: 1 299 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Geog är en iögonfallande ljusstake med annorlunda utförande och innovativ form. Gjord i aluminium, Geog är en robust ljusstake med en modern känsla som passar perfekt i nutidens designmedvetna hem. Med en stilig, blank yta och blandning av mjuka samt hårda former är Geog en chic inredningsdetalj. Geog kommer att lysa upp vackert med underbara ljus som speglar sig härligt i Geogs blanka yta - en perfekt kombination!

 

Geog är gjord för ljus som mäter Ø:22 mm och finns i två höjder - 36 & 46 cm. Storlekarna säljs separat.

Varumärke Broste Copenhagen
Färg Krom
Material Aluminium
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.