icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Broste Copenhagen Curve Vas Forest Green 25cm 2-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Curve Vas Forest Green 25cm 2-pack


449 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Den här varianten av CPH Curve / CPH Rim vaserna är tillverkad i lera. Helt enkelt ett enkelt men snyggt 2-pack vaser från Broste Copenhagen. Placera vaserna tillsammans i grupp, eller en och en utspridda i hemmet.

Notera att färgerna kan variera lite mellan vaserna då de är tillverkade i lera. 

- Mått (ØxH): 20 x 24,5 cm 

Varumärke Broste Copenhagen
Färg Grön
Material Keramik
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.