Broste Copenhagen Atla Ljusfat har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Sista chansen!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Atla Ljusfat


583 kr

Rek pris: 729 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Detta stilrena ljusfat från Broste Copenhagen besitter många möjligheter. Med en snygg svart yta och gjord i aluminium - passar Atla in i de allra flesta inredningsstilarna. Placera fatet på matbordet eller soffbordet med några ljus på för att skapa en riktigt mysig stämmning under fredagssmyset. Dekorera gärna med andra detaljer - dock använd dig ej av material som lätt tar eld om ljus även är närvarande. 


Mått ØxH: 25 x 9 cm

Varumärke Broste Copenhagen
Färg Svart
Material Aluminium
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.