Broste Copenhagen Alton Stol Castlerock 2-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Alton Stol Castlerock 2-pack


3 999 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Stol i serien Alton från Broste Copenhagen. Stomme i mörkgrå aluminium med ljusgrått rep lindat runt sits, rygg och ram för an stilfull och bekväm stol. Alton kan användas som matstol både ute och inne. Utomhus passar stolen speciellt bra ihop med bordet i samma serie. Stolen bör stå under tak vid regn och annat dåligt väder.Trendig och stilfull känsla som ger matplatsen lite mer personlighet.


Stolen finns även med armstöd. Säljs i 2-pack. Priset avser 2 stycken stolar.

Varumärke Broste Copenhagen
Storlek (BxLxH): 57 x 55 x 77 cm
Färg Grå
Material Aluminium
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.