icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Brita Sweden Plastmatta Rita Dusty Rose 70x300 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Brita Sweden

Brita Sweden Plastmatta Rita Dusty Rose 70x300 cm


1 149 kr

Rek pris: 2 295 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Brita Sweden Rea Mattor

Härlig plastmatta från Brita Sweden. Mattan är tillverkad i sverige enligt gamla svenska traditioner och tillvägagångssätt. 
Mattorna lämpar sig för både inomhus och utomhusbruk - och den gör sig lika snygg på verandan som i köket eller barnrummet. 

Specifikationer

- Färg: Rosa/Vit

- Material: Plast

- Finns i storlekarna: 70x200cm, 70x250cm, 70x300 cm, 150x200 cm.


Om Brita Sweden

Brita Sweden är ett familjeföretag som sedan flera år tillbaka designat och producerat inredningsprodukter så som mattor, plädar och sänglinnen. Deras passion är att skapa snygga och tidlösa designmönster med lekfulla färgkombinationer som hjälper dig att få en otvetydigt svenskt touch till alla rum i ditt hem. Som en del av ett svenskt tradition skapar Brita Sweden långvariga produkter - både i design och produktion. Varje objekt är designad av Brita Sweden i Sverige och producerad av noggrant utvalda leverantörer. Alla Brita Sweden produkter är tillverkade av hållbara, högkvalitativa material, så att du kan njuta av dem under en mycket lång tid .


Storlek 70 x 300 cm
Material Plast
Varumärke Brita Sweden
Färg Rosa, Mönstrat

Brita Sweden

Brita Sweden är ett familjeföretag som består av mamma Margaretha och systrarna Pia Gabrielsson och Monica Harrie. Under varumärket som gammelfarmor Brita gett namn till designar och producerar Brita Sweden ekologiskt tyg som metervara, vaxduk, kuddar, sänglinne, väskor, plastmattor, brickor, skärbrädor, barnartiklar och andra inredningsdetaljer.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.