icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Brita Sweden Plastmatta Jokk Dawn har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp


Helgkampanj 27-28 maj:
20% rabatt på alla ordinarie priser:
Använd rabattkod SOL20 i kassan
 

Brita Sweden

Brita Sweden Plastmatta Jokk Dawn


1 585 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Härlig plastmatta från Brita Sweden. Mattan är tillverkad i sverige enligt gamla svenska traditioner och tillvägagångssätt. 
Mattorna lämpar sig för både inomhus och utomhusbruk - och den gär sig lika snygg på verandan som i köket eller barnrummet. 

Specifikationer

- Färg: Beige/randig

- Material: Plast

- Finns i storlekarna: 70x200cm, 70x250cm, 70x300 cm

Material Plast
Varumärke Brita Sweden
Färg Beige

Brita Sweden

Brita Sweden är ett familjeföretag som består av mamma Margaretha och systrarna Pia Gabrielsson och Monica Harrie. Under varumärket som gammelfarmor Brita gett namn till designar och producerar Brita Sweden ekologiskt tyg som metervara, vaxduk, kuddar, sänglinne, väskor, plastmattor, brickor, skärbrädor, barnartiklar och andra inredningsdetaljer.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.