icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Brita Sweden Matta Återvunnen Plast Gittan Twin Beluga 150x250 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Brita Sweden

Brita Sweden Matta Återvunnen Plast Gittan Twin Beluga 150x250 cm


4 449 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Fin plastmatta från Brita Sweden, tillverkad i 100% återvunnen plast från PETflaskor. Mattans material gör den lämplig för både inomhus och utomhusbruk.
Mattan är handgjord i Indien vilket gör att varje matta är unik. Godkänd och certifierad av Kaleen-Hallmark.

Specifikationer

- Material: 100% Återvunnen plast

- Mått: 150x250 cm 

- Färg: Svart/vit

Varumärke Brita Sweden
Färg Svart, Mönstrat
Material 100% Återvunnen plast
Storlek 150 x 250 cm

Brita Sweden

Brita Sweden är ett familjeföretag som består av mamma Margaretha och systrarna Pia Gabrielsson och Monica Harrie. Under varumärket som gammelfarmor Brita gett namn till designar och producerar Brita Sweden ekologiskt tyg som metervara, vaxduk, kuddar, sänglinne, väskor, plastmattor, brickor, skärbrädor, barnartiklar och andra inredningsdetaljer.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.