icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Brita Sweden Helmi Matta Ametist har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Brita Sweden

Brita Sweden Helmi Matta Ametist


1 295 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Helmi matta från Brita Sweden är en mjuk plastmatta som med sin grafiska och stilrena design kommer att förgylla ditt hem under en lång tid framöver.

Mattan är tillverkad i Sverige och finns i flera olika storlekar och färger och kan användas både inomhus och utomhus.

Mattans färgsättningar är spegelvända på över- och undersidan och man kan därför med fördela på mattan för att få en ny känsla i rummet.

 

Storlek 70x200cm


Skötsel

Hand eller fintvätt 30 grader, ej centrifugering eller torktumling.

Sträckes mycket i vått tillstånd, dropp torka.

Skaka försiktigt och var aktsam om svetskanten.

Fläckar spolas bort, gnugga ej. Kan krympa 5%.

Material Plast
Varumärke Brita Sweden
Färg Grå, Lila
Material Polyester/bomull

Brita Sweden

Brita Sweden är ett familjeföretag som består av mamma Margaretha och systrarna Pia Gabrielsson och Monica Harrie. Under varumärket som gammelfarmor Brita gett namn till designar och producerar Brita Sweden ekologiskt tyg som metervara, vaxduk, kuddar, sänglinne, väskor, plastmattor, brickor, skärbrädor, barnartiklar och andra inredningsdetaljer.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.