Innovation Sidobord/Soffbord Laser - Ek har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Innovation

Innovation Sidobord/Soffbord Laser - Ek


1 595 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor
Finns även som:
Mer från: Bord Soffbord Sidobord

Laser är ett sido-/soffbord, i tre olika storlekar, från Innovation med design av Per Weiss & Emil Højfeldt. Bordet fungerar både som sidobord men du kan även anväda bordet i Large som soffbord eller varför inte placera olika storlekar av Laser bredvid varandra för att skapa effekten av ett större soffbord? 


Laser har en rund bordsskiva i lackad ekfanér som har kombinerats med tre ben i svartlackerat stål. Med denna stilrena design är det riktigt lätt att matcha Laser med andra möbler och inredning som du redan har i ditt hem. 


Mått (ØxH):

Small - 35 x 32.5 cm.

Medium - 45 x 32.5 cm.

Large - 70 x 40 cm.

Här Svart
Varumärke Innovation
Storlek S (Ø): 35cm, M (Ø): 45cm & L (Ø): 70
Färg Ek
Ben Metallben
Innovation

Innovation

Innovation är en danskt företag specialiserade på att göra praktiska och annorlunda bäddsoffor med fokus på design. Bäddsoffor som gör sig lika bra i ett vardagsrum som i gästrummet. De vill erbjuda möbler som gör en skillnad i det vardagliga livet. Bra design som kombinerar stil, komfort och funktionalitet.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.