Hübsch Vera Soffbord 160cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Hübsch

Hübsch Vera Soffbord 160cm


3 999 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Mer från: Bord Soffbord Hübsch

Vera är ett långt soffbord i skandinavisk design från Hübsch. Det här soffbordet har ett stilrent uttryck som passar perfekt i dagens svenska hem. Bordet är gjort i ek och ekfaner som har lackerats två gånger, först med en PU-lack som sedan har efterföljts av en vattenbaserad lack. Bordet har ett naturligt utseende med rundade ben och en lång, slät bordsskiva som passar bra för den som har mycket med utrymme.

 

Varumärke Hübsch
Storlek Mått (LxBxH): 160 x 70 x 48 cm
Färg Natur
Material Ek

Skötselråd:

- Undvik att placera möbeln i direkt soljus eller bredvid en värmekälla då möbeln kan torka och sedan spricka. Möbeln kan även blekas. 

- Möbeln är endast för inomhus bruk.

- Placera ej varma föremål på möbeln, så som varma kastruller och formar då de kan skada möbelns yta.

- Undvik kontakt med starka städkemikalier, vatten, kaffe, vin och andra vätskor. Torka upp eventuellt spill omgående med en pappershandduk eller en ren trasa.

- Behandla möbeln då och då med möbelolja för att undvika sprickor och för att skapa en yta som är mer resistent mot fukt.

- Lyft möbeln istället för att dra det då det kan skada möbelns ben.

Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.