House Doctor Eda Skrivbord har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Eda Skrivbord


5 999 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Piffa upp ditt hemmakontor med ett nytt, vackert skrivbord från House Doctor. Skrivbordet heter Eda och mäter 110 cm på längden, 61,8 cm på bredden och 74 cm på höjden. Eda har en oval bordsskiva i mörk marmor som ger ett mycket speciellt uttryck. Eda kommer att passa perfekt in i ditt hem oavsett stil och inredning. Kombinera Eda med en vacker bordslampa och du är redo för att arbeta. Förutom marmor är skrivbordet också gjort av järn. 

Varumärke House Doctor
Färg Brun, Svart
Tillgängliga storlekar (b x d x h): 130 x 50 x 75cm
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.