icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
 

Matgrupper

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Matgruppen är A och O

För att skapa en riktigt gemytlig känsla för de gemensamma måltiderna i hemmet är en matgrupp A och O. Matgruppen är samlingspunkten där värdefull tid tillbringas tillsammans.

Matgrupp i slitstarkt trä

När det gäller att hitta en matgrupp på nätet, där kvalitet och stil håller hög nivå och priset stämmer, så är Sleepo rätta adressen. Ta till exempel en vit matgrupp av trä i enkel stil som ekar sommar och värme. Ställ den i det rum som du avsett för gemensamma måltider och genast känns det som en direkt inbjudan till att slå sig ner. Det är matgrupper i trä som dominerar vårt utbud, dels för att trä är snyggt men också för att det är enormt slittåligt. En matgrupp som är tillverkad i ett passande träslag och lackerad i exempelvis vitt kan hålla formen i år framöver så det är en investering som renderar sig.

Kampanjer och förmånliga beställningsvillkor

För att förnya vårt sortiment och för att kunna göra förmånliga erbjudanden till våra kunder ser vi alltid till att köra kampanjer med billiga matgrupper. Här kan vi sänka priserna med upp till ett par tusen kronor så det är värt att titta in på vår hemsida med jämna mellanrum. Att köpa matgrupper online kan kännas som ett osäkert kort eftersom du som kund inte kunnat uppleva möblerna i verkligheten, utan bara på bildskärmen. Oroa dig inte för felköp - Sleepo ger 14 dagars öppet köp och dessutom både fri frakt och fri retur. Om matgruppen mot förmodan inte stämmer med dina förväntningar så kan du utan problem returnera den och välja ett annat alternativ.

Matplatsen att samlas vid

Sleepo förser sina kunder med möbler av hög kvalitet. Genom att investera i en ny matplats för hela familjen sår du fröet till många trevliga sammankomster, där mat står i fokus och samtal uppstår i trivsam miljö. Vilken samlingsplats i hemmet fungerar bättre än den vid en matgrupp? Vi erbjuder olika storlekar för olika behov och med allt från ett bord med två stolar, till ett med sex stycken, täcker vi ditt individuella behov med produkter i snygg design som håller måttet.