icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Investor relations

Investor relations

Välkommen till Sleepo's investerarsidor. Här presenteras information som kan vara av intresse för Bolagets aktieägare, analytiker och andra intressenter.Fullmaktsformulär för årsstämma 3 oktober 2018

Bolagsstyrning

Sleepo AB (publ)

Sleepo AB är ett publikt aktiebolag och bedriver verksamhet under denna associationsform, vilken regleras av aktiebolagslagen (2005:551). Bolaget registrerades hos Bolagsverket den 22 juni 2011 med organisationsnummer 556857-0146.

Bolaget ska som föremål för sin verksamhet bedriva försäljning, handel och e-handel med möbler, bädd, säng, textil och inredningsdetaljer samt därmed förenlig verksamhet.

Styrelsen

Sleepo AB (publ) styrelse består av 4 ledamöter, inklusive styrelseordföranden. Styrelsen består av följande personer:
  • Fredrik Palm (ordförande)
  • Philip Nickolsten
  • Fredrik Jung-Abbou
  • Fredrik Malmsten

Fredrik Palm, f. 1974, Ordförande

Fredrik-Jung Abbou, f. 1977, Styrelseledamot

Fredrik är serieentreprenör med omfattande erfarenhet av internetrelaterade bolag. Sedan år 1999 har Fredrik varit med och grundat bolag som Stockpicker.se, Mypix.se (sålt till FotoQuick) och Lendo.se (sålt till Schibsted). Fredrik har en kandidatexamen inom ekonomi från European Business School i London. Fredrik är medgrundare och största aktieägare i Sleepo.

Antal aktier i Sleepo: 1 296 213 st.

Philip Nickolsten, f. 1979, Styrelseledamot

Philip har en kandidatexamen från European Business School i London. Hans tidigare arbetslivserfarenheter inkluderar påläggskalv inom Kinnevik samt Key Account Manager på Boss Media. Philip är VD och näst största aktieägare i Sleepo.

Antal aktier i Sleepo: 1 197 975 st.

Fredrik Malmsten, f. 1983, Styrelseledamot

Styrelsen nås via bolaget: Sleepo AB, Markvardsgatan 9, 113 53 Stockholm.