icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Vägghylla Ljus/Natur/Print har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Vägghylla Ljus/Natur/Print


599 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Vägghylla för barnrummet. Tillverkad i trä med målad insida i en härlig ljusblå färg. Insidan pryds även av en bild på en sovande räv. Med flera hyllplan och fack så blir det både enkelt och snyggt att förvara sina favoritsaker.

Specifikationer:

- Färg: Natur/Ljusblå/Print

- Material: Kejsarträ

- Mått: Bredd 50cm x Djup 10cm x Höjd 36 cm

 

Varumärke Bloomingville
Färg Blå, Natur

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.