icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Stripe 3-Sits Soffa Ljusbeige har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Stripe 3-Sits Soffa Ljusbeige


18 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar

När danska företaget Bloomingville tillverkade Stripe så hämtades inspirationen från utseendet och känslan av möblerna på 50-talet. I Stripe har de verkligen lyckats. Soffan låter dig drömma dig bort för en stund och är soffa lyser som det mäktiga hantverk den är. Den tidlösa designen och den ljusbeige färgen kompletteras bäst med prydnadskuddar eller en pläd i en varm och mysig färg.  

Stripe soffan är klädd med 100% ull för att erbjuda en mjukhet och komfort som är oslagbar. Den mjuka ullen bidrar till en retro känsla, allt för att soffan ska stråla karaktär. Ull är ett väldigt tåligt och elastiskt material. Den ull som används är 100% naturlig och passar perfekt för en stilren nordisk stil. Ull är lättskött och det perfekta valet för familjen. 

En 3-sits erbjuder rymligheten av en större soffa samtidigt som den inte upptar lika mycket plats som en divan-, hörn- eller U-soffa. 3-sits soffan är dessutom enkel att kombinera ihop med en fåtölj i liknande tyg, eller i helt motsatt design för att bryta mönstret. Eller varför inte kombinera ihop 3-sits soffan med en mindre 2-sits soffa för att skapa din egen hörngrupp? Endast din fantasi sätter gränser! 

Soffan kräver endast montering av ben.

Specifikationer

Antal Sittplatser: 2/3 st

Bredd x Djup x Höjd: 190 x 81 x 81 cm

Sittdjup x Sitthöjd: 39 x 39 cm

Tyg: 100% Ull

Slitstyrka Tyg: 30 000 Martindale

Pilling kapacitet Tyg: 3-4 av 5

Ljusäkthet Tyg: 4-5 av 8

Tygfärg: Ljusbeige (Misha Light Beige)

Ben: Rökt Ek

Höjd Ben: 18 cm

Stomme: Finskt Furu

Sittplymå: Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³

Varumärke Bloomingville
Färg Beige

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.