icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Stripe 3-Sits Soffa Ljusbeige har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Bloomingville

Bloomingville Stripe 3-Sits Soffa Ljusbeige


18 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Stripe är en lite mindre 3-sits soffa från Bloomingville med ett tyg i 100% ull. 

 

När danska företaget Bloomingville tillverkade Stripe så hämtades inspirationen från utseendet och känslan av möblerna på 50-talet. Soffan låter dig koppla av och drömma dig bort för en stund. Den tidlösa designen och den ljusbeige färgen kompletteras bäst med prydnadskuddar eller en pläd i en varm och mysig färg.  

Varumärke Bloomingville
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 190 x 81 x 81 cm
Sitthöjd 39 cm
Sittdjup 39 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Stomme Finskt furu
Slitstyrka tyg 30 000 Martindale
Färg Beige
Ben Runda Träben

Stripe har 18 cm höga soffben i rökt ek och är klädd med 100% ull för att erbjuda en mjukhet och komfort som är oslagbar. Den mjuka ullen bidrar till en retro känsla, allt för att soffan ska inge en klassisk känsla. Ull är ett väldigt tåligt och elastiskt material. Den ull som används är 100% naturlig och passar perfekt för en stilren nordisk stil. Ull är lättskött och det perfekta valet för familjen. Materialet har även en pilling kapacitet på 3-4 av 5 och en ljusäkthet på 4-5 av 8. 

 

En 3-sits erbjuder rymligheten av en större soffa samtidigt som den inte upptar lika mycket plats som en divan-, hörn- eller U-soffa. 3-sits soffan är dessutom enkel att kombinera ihop med en fåtölj i liknande tyg, eller i helt motsatt design för att bryta mönstret. Eller varför inte kombinera ihop 3-sits soffan med en mindre 2-sits soffa för att skapa din egen hörngrupp? Endast din fantasi sätter gränser! 

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.