icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Square Dagbädd Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Square Dagbädd Ljusgrå


11 999 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Square är en klassisk dagbädd med kvadratiskt mönster. Det finns självklart en anledning till att dagbäddar med kvadratiska mönster har förblivit så populära genom tiden. Den stilrena designen är något som passar in i de flesta hem och tack vare den ljusgråa färgen smälter Square dagbädd in med resten av inredningen i hemmet. Med den medföljande runda kudden och ben i vitoljad ek har du här en komplett dagbädd. 

Square Dagbädd är tillverkad i 100% återvunnen bomull. Materialet är både mjukt och otroligt bekvämt. Förutom detta så är Luis Grigo, som tyget heter, ett väldigt slitstarkt tyg som har en otrolig ljusäkthet. Allt detta tillsammans gör att tyget är perfekt för en dagbädd som dagligen kommer att utsättas för slitage. 

En dagbädd kan användas på en mängd olika vis. Använd dagbädden för att vila upp dig under en lång dag eller använd den som extra sittplats vid behov. Unna dig en lugn stund i vardagen med en bra bok eller varför inte ta upp en skön tupplur. Endast din fantasi sätter gränser för hur du använder dig av dagbädden. 

Specifikationer

Längd x Bredd x Höjd: 187 x 72 x 46 cm

Diameter kudde: 14 cm

Tyg: 100% återvunnen Bomull

Slitstyrka Tyg: 40 000 Martindale

Tygfärg: Beige (Luis Grigo)

Pilling kapacitet: 3-4 av 5

Ljusäkthet: 5 av 8

Ben: Vitoljad Ek

Höjd Ben: 28 cm

Stomme: Ek

Sittplymå: Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³

Varumärke Bloomingville
Färg Grå, Ljusgrå
Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.