icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Sittpuff Ljusgrå Stor har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Sittpuff Ljusgrå Stor


5 195 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Modern och väldesignad sittpuff från det välkända danska företaget Bloomingville. Med en diameter på 70 cm erbjuder den här sittpuffen gott om utrymme för att du ska kunna sitta bekvämt. Eller varför inte använda puffen som fotpall. En stabil stoppning gör att puffen håller formen väl. Helt enkelt en väldigt snygg och hållbar puff som du kommer älska att ha i ditt hem! 

Sittpuff Ljusgrå är klädd med 100% ull för att erbjuda en mjukhet och komfort som är oslagbar. Ull är ett väldigt tåligt och elastiskt material. Den ull som används är 100% naturlig och passar perfekt för en stilren nordisk stil. Ull är lättskött och det perfekta valet för familjen. 

Varumärke Bloomingville
Storlek (BxDxH) 70x70x38 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Färg Grå, Ljusgrå
Material Ull

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.