icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Sidobord Chloe, Natur har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Sidobord Chloe, Natur


1 119 kr

Rek pris: 1 599 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Rea Bord Sidobord

Snyggt sidobord från danska Bloomingville.
 
- Mått: Ø45xH50 cm
- Bordsskiva: MDF
- Stativ: Järn, vit.
- Table top material: MDF
- Rengöring: Fuktig trasa
 
Driven av den nordiska levande stilen etablerade Betina Stampe Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att på ett kreativt sätt att hålla hemmet i en form av ständig förändring med människor över hela världen. Under de senaste 15 åren Bloomingville vuxit till en av de viktigaste globala varumärken för hemmiljö.

Med massor av erfarenhet och många samlingar utformade, har Bloomingville fann en signifikant förmåga att skapa produkter, som håller en betydande förmåga att skapa en varm, informell atmosfär i varje hem. Bloomingville är djupt rotad i den berömda danska estetisk tradition och har alltid arbetat för att nytt liv och små överraskningar i moderna hem.
Varumärke Bloomingville
Färg Guld
Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.