icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Settle Lounge Fåtölj Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Bloomingville

Bloomingville Settle Lounge Fåtölj Ljusgrå


9 895 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

De långa linjerna och det breda utseendet som Settle lounge fåtölj medför inger en trygghet och låter dig slappna av på en helt ny nivå. Den broderade ryggkudden ger en snygg detalj och tack vare den mjuka vadderingen i kudden kan du slappna av i en fåtölj som är lika bekväm som snygg.

Varumärke Bloomingville
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 92 x 94 x 80 cm
Sitthöjd 46 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Stomme Finskt furu
Färg Grå, Ljusgrå

Settle Lounge har 24 cm höga ben i rökt ek och är tillverkad i 100% slitstarkt polyester. Tyg i polyester är väldigt tåliga, lättskötta och håller både form, utseende och känsla under en lång framtid. Tyget har en slitstyrka på 100 000 Martindale, optimal pilling kapacitet och otrolig ljusäkthet. Alla faktorer som krävs av en fåtölj som ska hålla under en lång tid framöver. 

 

En fåtölj kan användas på en mängd olika vis. Använd fåtöljen som komplement till en snygg soffa för att skapa en komplett möbelgrupp, använd fåtöljen separat i en myshörna, eller varför inte kombinera ihop flertalet fåtöljer och på så vis skapa en unik miljö i ditt hem. Endast din fantasi sätter gränser för hur du väljer att använda fåtöljen

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.